Bij ons Brabants buffet kunt u zelf een buffet samenstellen uit diverse gerechten. Dit buffet wordt geserveerd met stokbrood met kruidenboter, ayoli en diverse tapenades.

Vlees of visgerechten:

  • Varkenshaasmedaillons met champignon roomsaus
  • Kalfsmedaillons
  • Gehaktballetjes in pittige saus
  • Beenhammetje met cumberlandsaus
  • Zalmfilet in witte wijnsaus
  • Gamba’s in pittige saus

1 stuks € 12,50 per persoon
2 stuks € 13,50 per persoon
3 stuks € 14,50 per persoon

Bijgerechten zoals aardappel/rijst/groente:

  • Aardappeltaart
  • Gekookte aardappeltjes
  • Seizoensgroente
  • Rijst (diverse soorten)

1 stuks € 2,50 per persoon
2 stuks € 3,50 per persoon
3 stuks € 4,50 per persoon

Salades:

  • Aardappelsalade
  • Mozzarella salade
  • Waldorf salade

2 salades  € 3,50 per persoon

Dessert:

Onze desserts zijn huisgemaakt van pure ingrediënten en wordt vaak in een combinatie geleverd.

  • Bavarois, diverse smaken in overleg
  • Chocolademousse
  • Vruchten van het seizoen zoals appelcompote, stoofpeertjes, aardbeiensalade
  • Panna cotta in glaasje
  • Tiramisu in glaasje

1 dessert   € 3,95
2 desserts € 4,95
3 desserts € 5,95

Aanvulling met eenvoudig kaasplateau vanaf  € 4,75 per persoon.
Luxe kaasplateau met vijgenbrood, stroop, chutney, druifje € 10,50 per persoon