Projectomschrijving

Bonbonnetje van roomkaas met garnaaltjes

Ingrediënten voor 35 hapjes: 300 gram roomkaas, 150 gram kleine garnaaltjes gekookt, garnering: 75  gram  jumbo garnaal , 1 bakje sherry, 1 citroen, ½ casino brood

Bereiding:

  • Kaas in een schaal of bekken doen.
  • Snij de bieslook zo fijn mogelijk en voeg deze toe.
  • Spoel de garnaaltjes af onder koud water en dep deze droog in een schone theedoek. Voeg deze daarna toe aan de massa.
  • Pers de citroen uit en bewaar het sap.
  • Breng de massa op smaak met peper en zout.
  • Proef de massa en breng er wat frisheid in aan door er wat citroensap door te roeren. PAS OP! NIET ALLES.
  • Rooster het brood en steek 4 rondjes uit een sneetje.
  • Doe wat van je mengsel op het toastje en garneer af met een stukje sherrytomaat, kaviaar en peterselie.
  • Serveer het op een schaal.