Genieten van een exclusief diner in een uw eigen omgeving! De Culinair Cateraar maakt het mogelijk. Door het besloten karakter zijn er een scala aan mogelijkheden. Alles wordt volledig naar uw individuele wensen besproken en ingevuld.

Inspiratie

Bijvoorbeeld een vier of vijf gangenmenu of wat dacht u van een amusediner, hierbij worden er acht tot tien kleinere gerechtjes geserveerd. Om echt alles uit uw handen te nemen verzorgen wij desgewenst een bijpassend wijnarrangement waarbij we de juiste wijn-spijscombinaties combineren.

Kortom, veel is mogelijk en alles bespreekbaar. Privat Dining is mogelijk vanaf 8 personen. Heeft u geen uitgebreide keuken thuis? Het perfecte diner kan ook worden voorbereid en ter plekken worden afgemaakt. De tafelaankleding, servies en bestek zijn, indien gewenst, onderdeel van de gehele service.

Prijsindicatie

De kosten zijn afhankelijk van uw individuele wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden, in een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en maken daarna een offerte op maat.